BestPrice.gr
Σχέδιο και ζωγραφική λουλουδιών
  • Σχέδιο και ζωγραφική λουλουδιών

Σχέδιο και ζωγραφική λουλουδιών ADRIAN HILL

13,90 €
με ΦΠΑ

9842
4 τεμάχια

Βιβλίο ζωγραφικής, σχέδιο και ζωγραφική λουλουδιών του ANDRIAN HILL.

Ποσότητα
Άμεση αποστολή

Στο βιβλίο αυτό σας δίνω πολλά σχέδια, γιατί μόνο με τις λεπτομέρειες μπορώ να στηρίξω τα όσα λέω για τις προκαταρκτικές σπουδές. Δείχνουν όμως και τη θαυμάσια ποικιλία των μεγεθών, των σχημάτων και των χαρακτηριστικών των λουλουδιών, που είναι στη διάθεση του ζωγράφου. Αν καταλάβουμε καλά τη δομή τους, τότε είμαστε ελεύθεροι να επιχειρήσουμε μια πιο προσωπική προσέγγιση.
Επειδή υπάρχει τάση να παραμελείται η τέχνη του στολίσματος των λουλουδιών, περιέλαβα μερικά παραδείγματα με τα οποία ελπίζω να σας κάνω να προσέξετε ορισμένους βασικούς κανόνες όσο αφορά το σχέδιο, το περίγραμμα, την ισορροπία και τη χρωματική αρμονία, γιατί κανένας απ' αυτούς δεν πρέπει να αγνοηθεί, αν θέλετε ο πίνακάς σας να γίνει αποδεκτός και από τον ειδικό βοτανολόγο και από τον έμπειρο γνώστη της ζωγραφικής λουλουδιών. Γιατί, όπως ακριβώς ο πορτραιτίστας φροντίζει να βάλει το μοντέλο του στο σωστό φόντο, έτσι και τα λουλούδια - μοντέλα πρέπει να τοποθετηθούν όσο πιο καλά γίνεται.
Σήμερα, η ζωγραφική των λουλουδιών καλύπτει μια τεράστια ακτίνα, που μπορεί να περιλάβει "τους πλούσιους χειρισμούς της απατηλής λεπτομέρειας", που χαρακτηρίζει τους Ολλανδούς ζωγράφους, καθώς και το λεπτό και λυρικό ιμπρεσιονισμό της Γαλλικής Σχολής, γι' αυτό και οι πίνακες που έχουν θέμα τους λουλούδια υπολογίζονται πολύ περισσότερο, απ' ό,τι μισόν αιώνα πριν. 

015822
4 τεμάχια
015822
  Πολλαπλοί τρόποι

πληρωμής

  Δωρεάν μεταφορικά

για αγορές άνω των 50€ & Βάρους έως 3 κιλά

  Άμεση αποστολή

ακόμα και την ίδια μέρα

group_work Συγκατάθεση για cookie